Wat kan Qi-iQ research voor je doen?

Kwalitatief onderzoek:

Laat je verrassen met nieuwe inzichten door kwalitatief onderzoek uit te laten voeren door Jorien van Qi-iQ research. Heel veel ervaring, gekoppeld aan kennis, creativiteit en betrokkenheid. Door het stellen van de juiste vragen en vooral door goed te luisteren naar wat je doelgroep wel en niet zegt, krijg je inspiratie voor je strategie, productontwikkeling of communicatie.

Gespreksvormen:

Focusgroepen, single interviews, duo-interviews , werkplekgesprekken, telefonische diepte interviews of online interviews. De klassieke vormen en nieuwe toepassingen. Alles is mogelijk. Met meer dan 20 jaar ervaring weet ik wat werkt en wat niet werkt. Belangrijk is dat er nieuwe inzichten en ideeën opborrelen.

Ervaring:

Na meer dan 1000 focusgroepen en duizenden interviews  ben ik nog altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft. En naar wat jij daar aan kan hebben om verder te komen met je bedrijf.  En hoe dit dan ook nog helder op te schrijven in een marketing-based rapport of presentatie waar je iets aan hebt. Dat is iedere keer weer een boeiend proces.

Mogelijkheden:

Wil je een compleet onderzoekproject uit laten voeren? Geen probleem. Of wil je alleen gesprekken laten doen door Qi-iQ research, een onderzoekvoorstel laten maken of advies over onderzoek? Wat je ook kiest, de kostenstructuur is helder: je betaalt alleen voor mijn uren en de gemaakte kosten, zonder extra opslag of overheadkosten.

foto3-web
Jorien Schaap van Qi-iQ research:

"Goed luisteren is een kunst. Horen wat mensen echt bedoelen, onbevooroordeeld luisteren. En dit dan vertalen in toepasbare marketing– en communicatie adviezen."

Nieuwsgierig naar wat ik allemaal hoor over jouw bedrijf? ? Bel 06 51526869 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.